Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var Folik Asit kullanmalı mıyım?

tuuce1907

Yeni Üye
Kullanıcı
Merhaba 4 haftalik hamileyim plansiz oldugu için gebelik öncesi folik asit kullanmadim daha yeni ögrendim hamileligimi tanidigim biri folik asite hemen baslamam gerektigini söyledi daha doktora gidemedim muayene olmaya o yüzden evham da yapiyorum biraz kullansam mi kullanmasam mi diye

Eczaneye gidip alabilirsin canim tüm folik asitler ayni marka disimda farklari yok ve kullanmalisin bebegin geligimi için onemli:)

Eczaneye gidip alabilirsin canim tüm folik asitler ayni marka disimda farklari yok ve kullanmalisin bebegin gelisimi için onemli

Normalde gebelikden 3 ay önce başlamak gerekiyor ama plansız gebeliklerde ilk kontrol de doktor basliyor hemen.

Benimde plansız oldu kulanmadim sonra gittim doktora folik asit verdi zaten doktora gidin bence o versin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.