Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var İkili test yaptırmalı mıyım ?

Emine.akarsu

Yeni Üye
Kullanıcı
Merhaba ben ikili test yaptırmak konusunda kararsızım.Anneler bu konuda ne düşünüyor ?

Bende yaptırmak istemiyorum ama doktorum yapıcaz dedi 11 . Haftada 10 haftaligiz su an açıkçası ikili için gitmek istemiyorum yanlış mı yapıyorum dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama allah korusun aksi birşey çıkarsa yavruma kiyicammi hayır en iyisi yaptirmamk sonuçu bilmemek çünkü ufak bi ihtimal olsa bile hamilelgmn geri kalanını çok zor gecircem üzüntüden biliyorum 😐😐

Eğer ki Allah esirgesin bir rahatsızlık çıkarsa aldırırım diyorsanız yaptırın aksi halde gerek yok.Ben yaptırmadım 15.haftanın içindeyim sadece dopler ve şeker yüklemesini yaptıracağım.Ne gelirse Rabbim den dedik hayırlısını istiyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kurban olduğum Rabbim 🙏🏼❤️

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.