Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var 30 haftalık gebeyim bebeğimin suyu azmış ne yapabilirim.

Duygunurs

Yeni Üye
Kullanıcı
Merhaba 30 haftalık gebeyim bugün kontrolde doktor bebeğin suyunun azlığından bahsetti daha iyi olabilir dedi günde 3It su önerdi bunun dışında neler yapılabilir?

Günde 7-8 adet havuç tüketin doktorum önermişti, bir de bol su için. Benim de öyle olmuştu bir hafta sonraki kontrolde normale dönmüştü.

bana da aynı şey söylendi doktorum bana bol su havuç suyu ananas ve dağ armudu önerdi

Havuç suyu ve bol şu iç diyolar ama bende çok işe yaradığını düşünmüyorum 2 doğumumda da suyum bitti fayda etmedi yine de erken doğum yaptım.

Amniyon sıvısının azalması bazen yeterli sıvı almamaktan kaynaklanabilir. Günde en az 2,5–3 litre su içmek önemli. Ayrıca dinlenmek, özellikle sol yan tarafa yatmak rahim ve bebeğe giden kan akışını artırabilir. Bazı durumlarda doktorlar takviye sıvı tedavisi de önerebilir. Bu süreçte en doğru yaklaşım, doktorunuzun düzenli kontrollerini ve tavsiyelerini takip etmektir.
IMG_0735.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.