Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

40 haftalık hamileyim ama hiç sancım yok.

ayselgrll

Üye
SMS Onaylı
Kullanıcı
Merhabalar ben 40 haftalık hamileyim ama benim hiç sancım yok hemde bebek aşağı indi ama hala sancım yok.Sizce bu durum normal mi ? Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim.

Bende sizinle aynı durumdaydim bebek kanala inmiyodu kilosunuda doldurmuştu suni sancı ile doğumu gerceklestirdirdiler

suni sancı çok kötü diyorlar öyle mi gerçekten ben de doğum iki ay kaldı

ben 12 saat kendı sancımı cektım sonra suni verdiler 2 sat sonra doğdu ama sonra çatı dar olduğundan sakat kaldım😢tabi Dr Dr gezdikten sonra düzeldim şükür sonraki doğumlarım sezeryan oldu

Bende ilk defa suni aldım ve çok korkuyordum ilk başta hafif veriyolr daynilmiyck gibi degil rahat atlatiyosunz sonra birz artiriyolr 3 saate doğum gercklsti çok şükür.Bide benim bebegim iri bebekti sizinki nasıl bilmiyorum ama hiç kokrmayin gelip geciyor

Eğer hersey yolundaysa gunde 3 tane hurma bir bardak adacayi 45 yürüme bi de lavanta yağı yaptığınıza damalatin bana da ananasi suyunu da gunde bir bardak iç demişti eşinizle de yakinlasmaktan çekinmeyin demiş bunlara gerek kalmadan 40.haftada doğum basladi

Günde en az 7 hurma ye sguat hareketleri yap ama tam çömelerek tek başına yapmaiyirsan birinden seni tutması için destek al merdiven inip çık bolca yürüyüş ve muhakkak korunmasız cinsel ilişki yaşayın tabi bu arada en az gün aşırı nstye gidin bebek durumunu takip etmek için

Merak etme bende kızımı 42 haftada doğurdum daha beklememi söylediler ama ben istemedim

Bende aynı şeyi yaşadım hatta ben 41 hafta 1 güne kadar uzun sürdü doktorum kulak ardı etti beni nstye sokmadilar Ha bire acile gittim en son yatış yaptılar sizde gidin benimde suyum kanamam vs hiç birseyim gelmedi aynı şeyi yaşadım benim bebeğimin başı rahmime göre büyük olduğundan doğum.başlamadi direkt sezeryan oldum sizde danışın ona göre hakeret edin

İlk ilişkim 29temmuz 2023 oldu, düzenli adet oluyorum ,adet sonrası karın şişmem ve karında kaşıntı oluyor,hamile miyim?

Doktora gidip kan testi vererek (Beta-hcg)kesin bir sonuca ulaşabilirsin canım.
Beta hcg yapılmadı ama yakın zamanda ve daha önce doktora gittim ve karın ultrasyonunda bakıldı ,doktora hamilemiyim dedim güldü ve hamile olsanız yaptığımız testlerde ve ultrasonda belli olur dedi,sizce karın ultrasyonunda belli olur mu

29 Temmuz 2023de girdiğim ilişkiden kaç aylık hamile olabilirim ve kaç kilo alabilirim

Merhabalar ben 40 haftalık hamileyim ama benim hiç sancım yok hemde bebek aşağı indi ama hala sancım yok.Sizce bu durum normal mi ? Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim.
Bendede hiç belirti yoktu yürüyüş yaptım eve geldim küçük tabure üzerinde in çık yaptım hurma yedim ahududu yaprağı çayı içtim sabah suyumla birlik nişan geldi doğum yaptım

Bebeğimin gelişimi normalden önde gittiği için dr istedi ve 1. Saat tokluğum yüksek çıktı takibini yapıyoruz şimdi diyete başlattı sonuçta bebeğin sağlığı söz konusu benim için.

Bazı gebeler de dogum korkusundan oksitosin salgilanmayabiliyor o durumda bebek kafa geliş ise suni sancı dedigimiz oksitosin hormonunun dışarıdan verip doğumu başlatıyoruz makat geliş ise bebek dönmemiş ise sezeryan e alıyoruz korkulacak bir durum yok iki yol da güvenli sadece bebek kaka yapacak kadar beklememeli doktorunuz sizi yonlendirecektir

Bende sizin gibiydim benim bebeyim 42 haftalık olmuştu ama hiç sancım yoktu ve günü geçtiği içinde kakasını yapmiş ve yemişti bide normal istedigim için çocuğun hayatı riskteydi 40 haftadan sonra normal doğum için sancı yoksa bana kalırsa bebek sezeryanla alınmalı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.