Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doktora gidip kan testi vererek (Beta-hcg)kesin bir sonuca ulaşabilirsin canım.İlk ilişkim 29temmuz 2023 oldu, düzenli adet oluyorum ,adet sonrası karın şişmem ve karında kaşıntı oluyor,hamile miyim?
Beta hcg yapılmadı ama yakın zamanda ve daha önce doktora gittim ve karın ultrasyonunda bakıldı ,doktora hamilemiyim dedim güldü ve hamile olsanız yaptığımız testlerde ve ultrasonda belli olur dedi,sizce karın ultrasyonunda belli olur muDoktora gidip kan testi vererek (Beta-hcg)kesin bir sonuca ulaşabilirsin canım.
Bendede hiç belirti yoktu yürüyüş yaptım eve geldim küçük tabure üzerinde in çık yaptım hurma yedim ahududu yaprağı çayı içtim sabah suyumla birlik nişan geldi doğum yaptımMerhabalar ben 40 haftalık hamileyim ama benim hiç sancım yok hemde bebek aşağı indi ama hala sancım yok.Sizce bu durum normal mi ? Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim.
Merhaba kendi sorunuzu yeni konu açarak sorarsanız daha fazla cevap alırsınız.Şuan başkasının açtığı konuya yazıyorsunuz.29 Temmuz 2023de girdiğim ilişkiden kaç aylık hamile olabilirim ve kaç kilo alabilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.