Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var A-ferin Forte içebilir miyim acaba?

Sıla_gkhn

Yeni Üye
Kullanıcı
merhaba 1 aylık bebeğim var emziriyorum ağır grip geçiriyorum A-ferin Forte içebilir miyim acaba?

Doktora gitsenize Allah aşkına doktorun muayene etmesi lazım sonra emzirmeye yönelik ilaç verir zaten

İçmemelisin. Bebeğin beyin dalagalarına kadar problem oluşturabilir. Emzirirken içilip içilmemesi konusunda henüz ispatlanmış bir çalışma yokmuş bu ilaçlarla ilgili

Parol ıcın bol limon portakal yeyın nane limon fılan ıstırahat edınn gerekırse acile gıdın emzıren anneler için vıtamın serum verırler

Doktorum bana katarin onermisti

İçilebilir fakat içtik den sonra 4 saat kadar bebeğini emzirmemelisin çünkü zararlı ve sütünü biraz sağ emxirmeden önce bitkisel şeylerle atlatmaya çalışsan daha iyi olur çook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.