Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var Bebeklere zeytinyağı verilmesi uygun mu ?

Busraikra

Moderator
Moderator
SMS Onaylı
Eczaneden bebekler için asidi azaltılmış zeytinyağı aldım.Arada mamasına karıştırarak veriyorum kolik yüzünden.

6 aya kadar anne sütü ve mamadan başka hiçbişey verilmemeli. Henüz organları tam anlamı ile fonksiyonları yerine getiremiyor o yüzden zararlı. Karnına ve poposuna sürebilirsiniz kaka problemi varsa. Benim araştırdığım bilgi bu tabi siz yine de doktorunuza danışın ama o da kullanma diyecektir yüzde 99.99.

Bebeklere ya da çocuklara doğrudan zeytinyağı içirmek doğru değildir. Tam içtiği esnada öksürükle zeytinyağı akciğerlere kaçabilir ve kabızlıktan daha tehlikeli bir tablo ortaya çıkabilir. Kabız olan çocuğa lifli gıdalar verilmeli, yemeklere zeytinyağı katılmalıdır.

topuklarına badem yağı ile saat yönünde masaj yapın avrupada hastanede öğrendiğim en iyilik 3 çocuğumda da işe yaradı 🥰

kimyon tohumu anason ve mayana çayı ile rahatlıyor bizimki. Boş veremiyorz malesef ağlamaktan çatlıyor 😂😂🥰

Annelerin,bebeklerin beslenmesi konusunda kesinlikle doktorlarına danışmaları gerekmektedir. Genelde zeytinyağı bebekler için uygun olarak kabul edilir, ancak her bebek farklıdır ve bazı özel durumlar söz konusu olabilir. Bu nedenle, herhangi bir besin değişikliği yapmadan önce bir çocuk doktoruna danışmak en iyisidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.