Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var Gebelikte kabızlık problemi

Rabia.kuzu

Yeni Üye
Kullanıcı
Merhaba kabizlik problemine nasil çözüm bulabiliriz 18+3 ve bu hafta basladi çok sikintili.tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kahvaltilarda ekmegi zeytinyagina banip yemek bana çok iyi gelmisti deneyin derim.

Bana doktorum hergün aç karna bir bardak şalgam iç dedi çok faydasını gördüm

Kuru kayisi ve kuru incir tüketin düzenli olarak ve bol su igin. Eger bunlar da etkili olmuyorsa duphalac denen bir surup var, dotkorunuza danisip onu da kullanabilirsiniz.

Bol su için faydasini göreceksiniz ben kuru meyveler sevmedigim için yemiyordum ama sürekli sıvı tüketiyordum sicaklarin da etkisiyle günde 3 3.5 It su tüketiyordum ve kabizlik sorunu yaşamadım.

Kuru kayisi az miktarda ve bol su çok iyi gelir.kendini yormadan yürümede sindirim sistemi için çok iyi

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.