Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var Kolik için ne tavsiye edersiniz ?

Gizemm28

Üye
Kullanıcı
İki aylık bebeğimiz var gaz problemi var ve büyük tuvaletini zor yapıyor ne önerirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar ben relactaz damla ve biogaia eş zamanlı kullandım başka diğer hiçbir damladan göremediğim faydayı gördüm 👍🏻

Bir haftalık bebekte kullanıma uygun mudur acaba söylediğiniz damlalar.

Sab simplex aldım bende gazdan kızaran bebem vardı şimdi biraz iyi gibi 34 günlüğüz.

bende sap simplex moflor kolik damlası birlikte kullanıyorum iyi geldi memnunum arada yine tutturunca susturmak zor 😳😏

Benim bebeğimde 1 bucuk aylık çok fazla gazı,sancısı oluyor hiç uyumuyor bende verebilir miyim? Baska tavsiyeniz varmı?

Maalesef kimyon her bebekte işe yaramiyor canım o yüzden biz damlamalara yöneldik en sonunda nurse harveys decare bulduk çok şükür.

Küçücük bebişinize damlalar vermeyin anneler.Kimyonlu su verin.dere otunu kaynatın az ılık şekilde iki çay kaşığı verin hem kakasını güzel yapar.

Hemde sancısını anında keser kendi kendine gaz çıkardığını göreceksiniz.

Kendi bebeğimden biliyorum 🥰

Su bile vermek istemeyen ben en sonunda zinco + biogaia + kimyon anason rezrne çayı vermeye başladım 😂😂

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.