Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var Kurutma Makineleri Hakkında Deneyimleriniz

Busraikra

Moderator
Moderator
SMS Onaylı
Merhaba Değerli Anneler,

Forumumuzda bugün kurutma makineleri hakkında deneyimlerimizi paylaşmak ve birbirimize önerilerde bulunmak istedik. Kurutma makineleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi marka veya modeli kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Kullanım alanları, avantajlar ve dezavantajlar hakkında neler söylemek istersiniz? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşarak birbirimize yardımcı olalım.

Başlıca sorularımız:

- Kurutma makinesi kullanmanın sizce en büyük avantajı nedir?

- Hangi kıyafetleri veya eşyaları kurutma makinesinde kurutmayı tercih ediyorsunuz?

- Kullandığınız model veya marka hakkında neler söylemek istersiniz?

Görüşlerinizi bekliyoruz!
IMG_1579.jpeg

Kurutma makinasında çamaşırlar ile birlikte asla havluları birlikte atmamanız gerektiğine dikkat edin kurutma alırken çalışanlar bu konuda uyarıyor diğer kıyafetleri küçültüyor cünkü aynı anda kuruduğundan.

Siyahları kurutmayı tercih etmiyorum soluklaşıyor malesef

Ben esneyen kendini bırakan kıyafetlerimi pamuklı ekstra kuruya atıyorum çekiyolar ve tam üstüme göre oluyorlar böyle de kullanılabilir 😁

Çamaşır kurutma makinası herevde olması gereken bir cihaz. Hayatı daha güzel rahat olmasına yarıyor. Giysiler aynıgün yıkanıyor ve kuruyor hemen elbisenizi giyebilirsiniz.

Eski tip makinelerin hepsi naparsaniz yapin kıyafetleri bir sekilde bozuyor yada kucultuyor. Isi pompali kompresorlu yeni cikan kurutma makinasi ile bu isi cozduler tamamen sicak hava ile kuruttugundan sisme montu bile atabiliyorsunuz

Bisey sormak istiyorum benim makinem arcelik ve maalesef yumos kokusu gidiyor siz yumuşatıcı kullaniyormusunuz bilmiyorum ama bir fikriniz varmı bu konuda kokunun kalması adına

az önce bi video izledim bununla ilgili kurutma makinaların içine atmalık kokulu mendiller varmış

Samsungda da gidiyor, çoğu kez yumuşatıcı değiştirdim faydası yok yine aynı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.