Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sorum var Sizce kurutma makinesi almak mantıklı mı ?

Gizemm28

Üye
Kullanıcı
Merhaba hanımlar sizce kurutma makinesi almak mantıklı mı ? Çok kararsız kaldım.Kulllananlar fikirlerini yazarsa almak isteyenlere de yardımcı olur.Şimdiden herkese teşekkürler ♥️

Aldığımdan günden beri iyi ki almışım dediğim bir makine oldu . Özellikle kışın çamaşırlar kurumuyordu salonumuz adeta çamaşırhaneye dönüyordu o da rutubet yapıyordu. Balkonumuz da küçüktü kuşlar yuva yapınca oraya hiç asamaz olduk. Çamaşır asma yeri ayırmanıza gerek kalmıyor.

Çamaşırları asma derdi olmadığı gibi aynı gün içinde kurutması da büyük avantaj. Hele ki okula giden çocuğunuz varsa formayı hemen yıkayıp kurutmanız gerekebiliyor.

İçinden çıkacak olanlara gelecek olursak. Kimileri evdeki tozu topladığını kimileri kıyafeti yıprattığı için onların çıktığını söylüyor. Ben 1. görüşe katılıyorum. Çünkü asılarak kuruttuğum çamaşırları silkeleyince bir sürü toz çıkıyor ama kurutmada kuruyanlarda öyle olmuyor.

Kurutma biter bitmez çıkarırsanız ve kurutmayı çok sıkıştırmazsanız kıyafetler ütülü gibi çıkıyor.

Gider borusu gerekmediğinden banyoda yer olmasa bile herhangi bir odaya koyabiliyorsunuz. Biz çamaşır makinemizin üstüne taktırdık.

Sonuç olarak bence imkanı olan düşünmeden alsın.

IMG_0631.jpeg

Kesinlikle ihtiyaçmis çeyiz listesinde olması gereken bişey çocuklardan sonra çamaşırların içinden çıkamaz olmuştum bide samsun sürekli nemli yağışlı kurumak bilmeyen çamaşırlar evin her yerinde serili çamaşırlar işkence 1 ay önce kurutma makinası aldım neden ben bunu çok önceden almamışım dedim rahatlık varmış

Kesinlikle aynı fikirdeyim 1 yıl.oldu alalı ve diyorum ki ne kadar geç almışım eskisehir gibi havası çok soğuk bir memlekette.evin içinde petek üstünde kıyafet kurutmaya çalışmak.hele ki 2 çocukla çok zormuş meğer hem.evin ısısını da düşürüp.nem.yapıyordu.simdi hersey hem ütülü gibi hem yumuşatıcı bile kullanmadan yumuşacık.

Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum bir tane yıpranmış birşeyim yok almayanların tek bahanesi yıpratıyor demesi

gerçekten ihtiyaç zamandan tasarruf, ütü yapmıyoruz, toz yok, elbiseler canlı parlak tüysüz mükemmel her evde olmalı 🥰

Bende saçma buluyordum kayinvalidem aldı hatta gerek varmıydi dedim kadincagiza ama 10 yaşındaki kaynım astım alerjik ve bircok rahatsızlığı var her sene kışı sonbahari hastaliklara geçiren çocuk dahaa 1 kere bile rahatsızlanmadi kuzum o yüzden iyiki almış tüm kış çocuk ağzında havayla geziyordu.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.